Leveringen:
Aqua Milieu Techniek, levert alle bestelde materialen af op het door u aangegeven afleveradres. De materialen worden gratis geleverd in Nederland behalve de Waddeneilanden vanaf een besteld bedrag van Euro 500,- exclusief BTW. Is het afleveradres op de Waddeneilanden in België, in Luxemburg of buiten deze gebieden/landen, dan zullen wij hier extra verzendkosten voor berekenen.

Verzend- orderkosten:
Aqua Milieu Techniek werkt met 4 type verzendtarieven:

  1. Pakket verzending
  2. 1/2 Pallet verzending
  3. Pallet verzending
  4. Verzendkosten, vrachtwagen (met/zonder) kraan

De verzendkosten worden bepaald per product/gewicht/afmetingen en afleveradres van het transport. Hierdoor worden de verzendkosten pas zichtbaar na invulling van uw adresgegevens.

Let wel: Aqua Milieu Techniek levert de meeste materialen franco vanaf een totaalbedrag van Euro 500,- excl BTW, behalve de Waddeneilanden en België en Luxemburg.

Levering aan particulieren:
Aqua Milieu Techniek is met name in afvoergoten en kolken gespecialiseerd in bulk zendingen aan o.a. hoveniersbedrijven, grondwerkers etc. Indien u als particulier afvoergoten en/of kolken wilt bestellen is dit mogelijk. Wij leveren de meeste producten gratis vanaf een bedrag Euro 500,- excl BTW. Onder dit bedrag vragen wij een bijdrage in de verzend- en orderkosten. Dit bedrag wordt zichtbaar na invulling van uw adres gegevens.

Afhalen:
Het adres van Aqua Milieu Techniek betreft het kantooradres, Aqua Milieu Techniek levert haar producten alleen rechtstreeks vanaf de fabriek naar de gebruiker. Op ons kantooradres hebben wij geen voorraad.

Retourzending van producten:
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In die gevallen dient u per omgaand contact  op te nemen met Aqua Milieu Techniek . Wij accepteren geen retourzendingen, welke NIET bij ons bekend zijn. Producten welke naar ons kantooradres worden verzonden, worden NIET door ons geaccepteerd en naar de afzender geretourneerd, de gemaakte kosten zijn voor rekening van de afzender.

Wilt u zending retour zenden ? Vermeld altijd het ordernummer en/of factuurnummer, het artikelnummer van het product en de reden van het retourneren. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen. Pas na ontvangst van goedkeuring van het retour door Aqua Milieu Techniek en ontvangst van het retour adres, kunt u de materialen retour zenden.

Bij retournering van de producten berekenen wij altijd de verzendkosten van de levering, als van toepassing de retournamekosten, administratie en handelingskosten, indien de materialen beschadigt en /of gebruikt zijn, zullen wij herstelkosten, schoonmaakkosten, waardeverminderingskosten etc. in rekening brengen.

Retourzending van hijsstroppen:
Alleen de hijsstroppen welke Aqua Milieu Techniek onder statiegeld met de betonproducten mee stuurt, kunt u retourneren naar ons kantooradres. Na ontvangst van de hijsstroppen, zullen wij een creditnota verstrekken.
Zend alleen deze hijsstroppen naar ons contact adres. Zend de hijsstroppen retour o.v.v. Uw naam, bedrijfsnaam, ordernummer/factuurnummer.
Overige retour producten worden NIET geaccepteerd op ons kantooradres, zie retour zending van producten.