Herroepingsrecht (alleen voor particulieren/consumenten):
Als particulier/consument geldt voor uw bestelling een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn kunt u uw producten aanmelden voor retour.
Retour melden dient u te doen via het retourformulier. U dient dit formulier geheel in te vullen en ter goedkeuring via e-mail binnen 14 dagen naar ons te zenden. Na onze goedkeuring ontvangt u van ons het retouradres. Dit retour adres kan afwijken van ons kantooradres. Wij nemen GEEN retour zendingen in behandeling indien deze niet vooraf bij ons zijn gemeld. Hieruit voorvloeiende (extra)kosten zullen wij  doorberekenen Niet aangemelde retourzending zullen worden teruggezonden naar de afzender.

Nadat u onze goedkeuring van het retourformulier heeft ontvangen is er nogmaals een periode van 14 dagen voor het daadwerkelijk retourneren.

a. Indien u als consument gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening (m.u.v.: zendingen welke geleverd zijn als pallet zendingen (heel of half), zendingen met vrachtwagen (met kraan), overige zendingen welke zwaarder zijn dan>25 kg, geldt dat wij altijd de volledige transport kosten van de heen levering op het te crediteren bedrag bij u in mindering brengen. De retourzending is altijd op kosten van de klant en kan eventueel in overleg met ons worden gearrangeerd.)

b. Indien u als consument een bedrag betaald heeft, zal Aqua Milieu Techniek dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door Aqua Milieu Techniek. (alleen voor consumenten)

De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Uitzonderingen herroepingsrecht, welke u niet kan ruilen en/of retour kan zenden:
– Producten die overeenkomstig uw wensen en/of specificaties zijn aangepast of geproduceerd.
– Producten die duidelijk van persoonlijke aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
– Welke door hun aard niet kunnen worden retour gezonden.
– Producten welke onderhevig zijn aan bederf of veroudering.
– waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop Aqua Milieu Techniek geen invloed heeft.


Herroepingsrecht – retourformulier