Nieuwe lijn afscheiders

Aqua Milieu Techniek BV ontwikkeld en produceert sinds 1978 hoogwaardige installaties voor de behandeling van afvalwater.
In de ruim 40 jaar van ons bestaan hebben wij duizenden systemen gefabriceerd en geleverd zoals olieafscheiders, platenafscheiders, lamellenafscheiders en vetafscheiders.
Een groot deel van ons gamma hebben wij gestandaardiseerd maar wij ontwikkelen en bouwen ook custom made systemen op maat, speciaal geënt op uw specifieke situatie.

Heden ten dagen wordt een schoner milieu en zuiverwater steeds belangrijker daarom is een goedwerkend en degelijk systeem voor elke ondernemer een must !

Aqua Milieu Techniek producent sinds jaar en dag, ontwikkeld na 40 jaar nog steeds producten in het hogere kwaliteitssegment van de markt. Met onze 40 jaar expertise presenteren wij met gepaste trots via deze vernieuwde website onze nieuwe lijn Olie en vetafscheiders van zeer hoge kwaliteit. Deze lijn afscheiders voldoet aan de strengste eisen welke op dit gebied gesteld worden qua waterdichtheid, kwaliteit gebruikte materialen, rendement en stabiliteit.

Aqua Milieu Techniek biedt u de keuze uit 2 verschillende productlijnen. De AMT New Class A lijn zijn gewapend betonnen afscheiders inwendig voorzien van een hoogwaardige twee componenten epoxy coating aan de binnenzijde. De AMT New Class AA lijn zijn gewapend betonnen afscheiders met een HDPE lining aan de binnenzijde van de afscheider. De binnenwerken van de afscheiders zijn standaard gefabriceerd uit 1e klas KOMO gecertificeerd HDPE. Tegen meerprijs is een RVS binnenwerk op aanvraag ook mogelijk. De afscheiders in deze lijn zijn rond van model en daardoor compacter, efficiënter, eenvoudiger te reinigen en stukken voordeliger dan de modellen uit het verleden.

Tevens zijn alle afscheiders voorzien van CE markering, een conformiteitsverklaring volgens de richtlijnen bouwproducten met betrekking tot afscheiders overeenkomstig NEN-EN 858 en/of NEN-EN 1825. Tevens bieden wij u 5 jaar garantie op een juiste werking mits plaatsing en gebruikt vlg. onze voorschriften.

Aqua Milieu Techniek helpt u al meer dan 40 jaar graag en vakkundig om samen met u de juiste capaciteit te bepalen van de toe te passen afscheider voor uw situatie !
Neemt u hiervoor contact met ons op via e-mail info@aquamilieutechniek.nl of bel ons 085-48530613

Aqua Milieu Techniek BV – Afvalwaterbehandeling sinds 1978

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.